Referenties

Nancy Veltkamp

“Ik werk al een aantal jaren met veel plezier met Sandra samen. De snelheid waarmee ze zich nieuwe inhoud eigen maakt, haar kritische vragen en haar nuchtere, vriendelijke wijze van communiceren maken haar tot een zeer prettige gesprekspartner en adviseur. Als je op zoek bent naar een partij die je kan helpen bij het tot op de kern afpellen van een communicatievraagstuk of naar een partij die merken en concepten tot ontwikkeling kan laten komen dan raad ik Ilios absoluut aan!”

Nancy VeltkampProgrammamanager De Kamer, Achmea ACRLinkedIn
Jo van Engelen

“Sandra is van belangrijke toegevoegde waarde in een team. Ze is in staat om zeer uiteenlopende belangen met een engelengeduld dichter bij elkaar te brengen en te laten resulteren in een fraaie oplossing. Afhakende deelnemers in een discussie brengt ze keer op keer terug in het hart van de co-creatie.”

Jo van EngelenProfessor of Business Development and SustainabilityLinkedIn
Ed Nijssen

“Sandra is duidelijk geïnteresseerd in hoe dingen werken. Samen deden we daarom uitgebreid onderzoek naar de accountability van marketing in organisaties. Zij vindt het leuk over onderliggende mechanismen na de denken en via een onderzoek zaken ‘evidence based’ aan te pakken en bij te sturen. Ze is betrokken, scherp en heeft een enorme inzet. Haar bijdrage aan kennisontwikkeling siert haar, zoals de begeleiding van studenten en het geven van gastcolleges.”

Ed NijssenProfessor of Marketing, Eindhoven University of TechnologyLinkedIn
Karin Nijman

Het moment dat je als ondernemer denkt; ‘ik heb een ijzersterk en waanzinnig concept’, en je vraagt je af ‘hoe zet ik dat scherp in de markt met het juiste verhaal’?? Bel dan Ilios.

Iemand die snel de behoeften en wensen kent, zich inleeft en een resultaatgerichte aanpak heeft. Sandra is een fijne professional die zichzelf niet te serieus neemt, humor heeft en zich met recht een communicatie strateeg mag noemen met een track record in positionering.

Karin NijmanRebelz aan de RotteLinkedIn